Sedacia súprava SARA

Sedacia súprava SARA

Sedacia súprava SARA je rozkladacia pohovka vhodná na každodenné spanie. Jednoduchá manipulácia pri rozkladaní vďaka kvalitnému mechanizmu. Pod celou sedacou časťou je priestranný odkladací priestor.

Pohodlné sedenie a ležanie vďaka čalúneniu kvalitnou PUR penou vyššej gramáže na lamelovom rošte. Tvrdosť sedenia môžeme po dohode upraviť podľa Vašich preferencií. Kostra je kombináciou dreveného masívu a DTD. Vankúše majú snímateľné poťahy. Možnosť výberu poťahu, aj farebných kombinácií.

Zdieľať na

Cena sedačky je od 799 €

Rozkladacia pohovka Sara

Sedacia súprava SARA je ideálna 1-triedna rozkladacia pohovka na každodenné spanie, ktorá sa stane neodmysliteľnou súčasťou vášho domova. Táto sedačka ponúka nielen pohodlné sedenie, ale aj bohatý výber poťahových látok, ktoré si môžete vybrať presne podľa svojho vkusu a štýlu interiéru. Nezáleží na tom, či preferujete moderný, klasický alebo rustikálny dizajn, naša ponuka vás určite ohromí množstvom možností, ktoré dokážu skvele doplniť váš priestor.

Pohodlné ležanie a spanie sú zaručené vďaka čalúneniu kvalitnou PUR penou vyššej gramáže na lamelovom rošte, čo zabezpečuje optimálnu podporu a komfort. S touto rozkladacou pohovkou si užijete nielen príjemné posedenie s rodinou a priateľmi, ale aj pokojný spánok, ak sa rozhodnete pre nečakanú návštevu. Pod celou sedacou časťou tejto rozkladacej pohovky sa nachádza priestranný odkladací priestor, ktorý je ideálny na uskladnenie dek, vankúšov a paplónov, čím vám poskytne ešte viac praktických riešení pre váš interiér a pomôže udržať poriadok vo vašej domácnosti.

Slovsofa sa zaviazala dodávať iba kvalitné sedačky od renomovaných slovenských výrobcov, čím garantuje vysokú úroveň kvality a dizajnu, ktoré pomôžu vytvoriť útulnú a elegantnú atmosféru vo vašej domácnosti. Naša filozofia spočíva v tom, že veríme v hodnotu tradičného remesla a kvalitných materiálov, preto sa snažíme ponúkať produkty, ktoré nielenže vyzerajú skvele, ale sú aj mimoriadne odolné a funkčné, aby vám slúžili dlhé roky.

Farebné prevedenia nôh

Orech

Orech

Orech svetlý

Orech svetlý

Čerešňa

Čerešňa

Orech tmavý

Orech tmavý

Mahagón

Mahagón

Buk

Buk