Sedačka sedacia súprava INFINITY

Exkluzívna sedačka INFINITY

Sedačka Infinity patrí medzi moderné sedacie súpravy s nastaviteľnými alebo pevnými opierkami hlavy. Vysoký komfort sedenia a bohatý výber poťahových materiálov. Môžete si vybrať z ôsmich typov opierok rúk pre vaše pohodlie.

4 druhy podnoží dodajú štýl. Na výber sú drevené alebo kovové podnože. Rozkladanie je s možnosťou príležitostného spania (rozkladacia pohovka). Infinityá praktický úložný priestor. Čerešničkou na torte sú vysúvateľné sedáky a USB konektory.

Zdieľať na

Ceny sedačky

Dover
Dover
Dover

Sedačka Infinity

Exkluzívna luxusná 1-triedna sedačka Infinity patrí medzi moderné exkluzívne sedacie súpravy, ktoré sú navrhnuté s ohľadom na najnovšie trendy a potreby zákazníkov. Je vybavená inovatívnymi technológiami a prvotriednymi materiálmi, čo zaručuje, že poskytuje vysoký komfort sedenia, ktorý si zamilujete. Ponúka bohatý výber poťahových materiálov a farebných variantov, čím si každý môže vybrať presne podľa svojho vkusu a preferencií. Rozkladacia pohovka Infinity obsahuje aj praktický úložný priestor, ktorý je ideálny na uschovanie rôznych predmetov, ako sú prikrývky alebo vankúše, čo z nej robí veľmi funkčný a praktický kus nábytku do vášho domova, ideálne pre každodenné aj príležitostné použitie.

Rozkladanie tejto sedačky umožňuje príležitostné spanie, čo z nej robí ideálnu rozkladaciu pohovku pre návštevy, ktoré ostanú na noc. Dodáva vášmu interiéru exkluzívny a reprezentatívny štýl, čím dokáže premeniť aj obyčajnú miestnosť na elegantný a útulný priestor, kde sa budete cítiť pohodlne. Vychutnajte si luxus so sedačkou Infinity a zažite pocit, aký len kvalitný nábytok dokáže poskytnúť, pričom si doprajete aj zaslúžený oddych.

Slovsofa sa špecializuje na dodávku iba kvalitných slovenských sedačiek, čím zaručuje vysokú kvalitu a trvanlivosť. Naša ponuka je starostlivo vyberaná, aby sme našim zákazníkom mohli ponúknuť len to najlepšie, s dôrazom na detail a remeselnú prácu, ktorá je pre slovenský nábytok charakteristická. Naším cieľom je, aby ste sa vo svojom domove cítili príjemne a aby ste si mohli vychutnávať krásu a funkčnosť našich produktov každý deň.