Sedacia súprava Simplicity

Sedacia súprava SIMPLICITY

Sedacia súprava Simplicity je moderná luxusná sedačka špičkovej kvality. K dispozícii sú 2 typy podrúčok. Pohovka má nezameniteľný charakter a štýl vďaka vypracovaným vťahom. Je veľmi pohodlná, má pevné opierky, ktoré poskytujú optimálnu podporu pre chrbát.

Robustná a trvácna sedačka, ktorá zaujme štýlom a poskytne široké možnosti uplatnenia v modernom interiéry. 16cm kovové nožičky dodávajú tejto sedačke jedinečný a moderný charakter. Sedáky môžu mať penové alebo pružinové prevedenie, sú veľmi kvalitné a majú vysokú životnosť.

Zdieľať na

Ceny sedačky Simplicity začínajú na 1980 €

Sedacia súprava Simplicity

Sedacia súprava Simplicity je moderná a luxusná sedačka špičkovej kvality, ktorá zabezpečí pohodlné sedenie, ideálne pre každodenné relaxovanie a odpočinok. Tento jedinečný kus nábytku je navrhnutý tak, aby ponúkal maximálny komfort a estetický zážitok. Dodajte svojmu domovu prestíž a eleganciu, ktorú vám všetci budú závidieť, a premeňte váš interiér na moderný priestor, ktorý bude odrážať váš osobný štýl a vkus. S touto sedacou súpravou sa každý deň stane výnimočným zážitkom, či už pri rodinnej večeri, alebo pri relaxe s obľúbenou knihou.

Robustná a trvácna sedačka Simplicity ponúka prvotriednu kvalitu, ktorá zaručuje dlhodobú životnosť a odolnosť voči každodennému používaniu. Jej konštrukcia je premyslená a dôvtipne navrhnutá, aby odolala nástrahám každodenného života. Na výber máte širokú škálu poťahových látok a farieb, aby ste si mohli zvoliť to, čo najlepšie vyhovuje vášmu štýlu a interiéru, čím zabezpečíte dokonalú harmóniu vo svojom domove. Každý detail, od farby po textúru, bol starostlivo vybraný s cieľom poskytnúť vám maximálnu spokojnosť a estetickú hodnotu.

Slovsofa sa špecializuje na dodávanie kvalitných slovenských sedacích súprav, pohoviek a kresiel, ktoré spĺňajú aj tie najnáročnejšie požiadavky. Naša ponuka je starostlivo vyberaná tak, aby sme zabezpečili iba to najlepšie pre našich zákazníkov. Navštívte našu predajňu v Bojniciach a presvedčte sa o ich výnimočnej kvalite na vlastné oči. Naši odborníci vám radi poradia a pomôžu vybrať ten správny kus nábytku pre váš domov, čím sa postarajú o to, aby váš interiér bol nielen funkčný, ale aj vizuálne atraktívny. U nás nájdete všetko, čo potrebujete na to, aby ste si užili pohodlie a krásu vo svojom domove.